Misky z kokosu

Zľava 5%
19,11 € 20,11 €
S DPH
550/871

Viac udržateľnosti v každodennom živote s výrobkami bez plastov od Chinchilla

Množstvo

Produkty sú vyrobené z trvalo udržateľných surovín a sú 100% biologicky rozložiteľné, recyklovateľné a kompostovateľné doma. Súprava kokosových škrupín je štýlová a udržateľná alternatíva k bežným plastovým misám. Prírodnú misku prosím neplňte teplým riadom, inak by sa mohla roztrhnúť.

Udržateľný prírodný produkt: Sada obsahuje dve kokosové misky, lyžice a držiaky na misky. Misky sú vyrobené z recyklovaných kokosových orechov, ktoré zostali z priemyslu kokosového mlieka, lyžice sú vyrobené z kmeňa kokosovej palmy a krúžky na uchytenie sú vyrobené z kokosového vlákna. Skutočný prírodný produkt vyrobený zo 100% kokosu - bezpečný pre potraviny, bez chuti, vegánsky a recyklovateľný.

Ručná výroba: Každá miska je ručne spracovaná, čistená, brúsená a leštená - jedinečná tvarom, veľkosťou a zrnitosťou. Misky sú nielen bez plastov a opakovane použiteľné, ale aj štýlové a praktické.

Všestranné: Misky s objemom 600 ml sú ideálne ako cereálne misky, šalátové misky, raňajkové misky, misky na občerstvenie alebo pre smoothie misky, Buddha misky, acai misky alebo poke misky. Sú tiež skutočným pútačom pozornosti ako dekoratívna miska alebo kvetináč!

Starostlivosť: Po použití jednoducho očistite teplou mydlovou vodou. Ak misky vyzerajú trochu matne, trocha oleja ich opäť rozžiari. Kokosové škrupiny nie sú vhodné do vriacej vody, umývačky riadu, mikrovlnnej rúry ani mrazničky.

Balenie bez plastov: Trvalo udržateľné kokosové škrupiny vrátane drevenej lyžice a držiaka sú zabalené ekologickým spôsobom v recyklovateľnej prírodnej kartónovej krabici, ktorú môžete ľahko zlikvidovať v papierovom odpade.

Špecifické referencie

Produkty v rovnakej kategórii: 16