Grill 2-Cook 3 Pro Deluxe

Zľava 5%
162,81 € 171,38 €
S DPH
310/458
Dostupnosť: 7 - 12 dní

2-Cook Pro Deluxe sa dodáva s dvoma stojanmi na hrnce s gumenými nožičkami, dvoma keramickými doskami (1 x plochý, 1 x rebrovaný), stojanom na hrnce na kávu a praktickou taškou na prenášanie/skladovanie.

Množstvo

Pretože tento výrobok má dve nezávislé varné zóny, môžete pri grilovaní mäsa použiť hrniec na druhej strane. Plochý tanier je ideálny na varenie rýb a prípravu raňajok a palaciniek. Rebrovaný tanier je vhodný na grilovanie mäsa, rýb, kurčiat a zeleniny. Obe platne majú keramický povrch GreenGrill a možno ich vybrať pomocou samostatnej rukoväte (súčasť balenia).

Ochranný kryt plynového gombíka na sporáku zaisťuje, že prívod plynu sa neotvorí bez zatlačenia (a následného otočenia) gombíka. To je užitočné najmä vtedy, keď sú v blízkosti malé deti. Gumové nožičky na spodnej strane navyše poskytujú dodatočnú stabilitu a bezpečnosť, pretože zabraňujú skĺznutiu kachlí.

Odnímateľné čelné sklá na bokoch zabraňujú zhasnutiu plameňa plynu pri varení. Po použití je možné veko opäť zavrieť pomocou praktickej zaisťovacej spony a uložiť do tašky na prenášanie/skladovanie.

Rozsah dodávky:  varič, dva stojany na hrnce, dve grilovacie dosky s keramickým povrchom (1 x hladká, 1 x rebrovaná), 1 rukoväť na grilovacie dosky, 1 stojan na hrnce na kávu

Technická informácia
Farba zelená
prevádzkový tlak 30 mbar
Plamene 2
spotreba plynu 291 g/hod
menovitá kapacita 4 kW
zapaľovacia poistka Nie
Systém zapaľovania piezo zapaľovač
Široký 55 cm
Výška 9 cm
hĺbka 12"
cista hmotnost 5,8 kg
veľkosť balenia Rozmery 60,5 x 32,5 x 14 cm
hlavná katalógová stránka 430

Možnosť objednať aj 50mbar. Prosím uviesť do poznámky ! 

DOMETIC

Špecifické referencie

Produkty v rovnakej kategórii: 16