Okrúhle skladacie vedro Outwell Collaps

Zľava 5%
28,69 € 30,20 €
S DPH
550/019
Dostupnosť: 7 - 12 dní

Okrúhle skladacie vedro Outwell je výborným pomocníkom do kuchyne, ktorý poteší svojim moderným vzhľadom a predovšetkým širokou škálou využitia.

Množstvo

Rovnako ako ostatné produkty zo série Outwell Collaps sa aj tento kýblik vyznačuje vysokou kvalitou, štýlovým dizajnom, výbornou skladovateľnosťou, nízkou hmotnosťou a vysokou odolnosťou voči rozbitiu. Súčasťou vedierka je aj viečko a rukoväť na jednoduché prenášanie. Skladací riad Outwell Collaps je vyrobený z šetrného materiálu, ktorý neobsahuje bisfenol A. Možno umývať v umývačke. Nie je vhodné do mikrovlnky.

Vlastnosti okrúhleho skladacieho vedierka Outwell Collaps: Kvalitný materiál. Ľahko umývateľný a hladký povrch. Praktické viečko ochráni obsah vedierka pred nečistotami a hmyzom. Robustná rukoväť na jednoduchšiu manipuláciu a prenášanie. Ideálne pre malé priestory vďaka svojej úspornej skladovateľnosti. Malé rozmery zaberú málo miesta v karavane. Vhodný do kuchyne v karavane aj doma. Neobsahuje škodlivé BPA. Štýlový dizajn sa dá ľahko kombinovať s ostatným príslušenstvom Outwell. Pestrý výber farieb.

Parametre: objem: 7,5 l

materiál: silikón

farba: rôzne farby

rozmery (⌀ x V): 31 x 24 cm

rozmery v zloženom stave (⌀ x V): 31 x 5,5 cm

hmotnosť: 776 g

Špecifické referencie

Produkty v rovnakej kategórii: 16