Ovládací panel CP Plus

Zľava 5%
265,05 € 279,00 €
S DPH
309/452
Dostupnosť: 7 - 12 dní
Vďaka ovládaciemu panelu Truma CP plus si môžete nastaviť svoju klimatizáciu Truma Aventa na takú teplotu aká vám vyhovuje.
Množstvo

Ovládací panel CP Plus

  • Jednoduché ovládanie a presné nastavenie teploty 
  • Boost funkcie pre rýchle zásobovanie teplou vodou a vykurovanie miestností
  • Všetky funkcie s programovateľným časovačom

Dokonca aj staršie kúrenie Truma Combi (s šedým plášťom) je možné prevádzkovať s novou operačnou jednotkou CP Plus (s nutnou výmenou elektroniky).
Zvláštnosť:
sieťový softvér rozšírenie TIN-BUS-umožnil zariadeniu Truma spoločné ovládanie klimatizácie. 
Možno použiť s novým inet boxom.

Ovládací panel CP Plus  / Systém Truma iNet: Všetko pod kontrolou

Sotva by to bolo pohodlnejšie: ste na zjazdovke a pred vaším posledným odchodom cez smartphone zapnite Combi kúrenie vo vašom karavane. To je možné pomocou Truma iNet. 

Nielenže jednoducho ovládate svoje vykurovanie a klimatizáciu prostredníctvom aplikácie, ale presne určujete svoje dodávky plynu - kdekoľvek a kedykoľvek.

Toto je súčasť systému Truma iNet:

Truma iNet Box ako srdce systému. Zariadenia Truma kompatibilné s iNet, ako napríklad Combi kúrenie s ovládacím panelom CP plus iNet pripravené, klimatizácie Aventa alebo Saphir Comfort RC / Saphir kompaktné alebo Truma LevelControl. Voľná ​​aplikácia Truma na telefóne alebo tablete.

Ako funguje systém Truma iNet

Sieťové systémy Truma iNet Box ako centrálna riadiaca jednotka vykurovania, klimatizácie a Truma LevelControl pomocou vášho smartphonu alebo tabletu. Operácia prebieha v blízkej vzdialenosti cez Bluetooth, na ceste cez SMS. Pomocou bezplatnej aplikácie Truma môžete ovládať systém vykurovania a klimatizácie a pohodlne vyhľadávať informácie o aktuálnom stave plynu. Na to potrebujete Truma LevelControl, ktorý jednoducho integrujete do systému iNet. Používa ultrazvuk na meranie presnej hladiny fľaše a ukazuje, ako dlho bude dodávať plyn.

Aplikácia Truma

Aplikácia má veľa užitočných funkcií a užitočných nástrojov kempovania. Stiahnite si zdarma aplikáciu Truma z obchodu App Store alebo Google Play na svojom smartfóne alebo tablete: www.truma.com/app.

Ovládací panel CP Plus -

Napätie: 12 V 
Prúd: 65 mA 

Prevádzková teplota: 25 ° C - 60 ° C 
Rozmery (D x Š x V): 103 x 40 x 92 mm 
Hmotnosť: 370 g

TRUMA

Špecifické referencie

Produkty v rovnakej kategórii: 16