Omnia pec 3-dielny set

Zľava 5%
50,67 € 53,34 €
S DPH
92218

Omnia je v Európe už cez 30 rokov oceňovaná a obľúbená rúra. Je to chytrá malá rúra, v ktorej môžete na cestách piecť a robiť nákypy - priamo na plynovom plameni, kempingovom variči alebo na sporákovej platni. Bez námahy, výhodne a s úsporou miesta môžete teraz pripravovať všetko, na čo ste zvyknutí z klasickej rúry.

Množstvo

Perfektné na loď, obytný príves, karavan, stan, záhradku a všetky ďalšie miesta, kde Vám chýba rúra.

Anders Billing (známy švédsky autor kuchárskych kníh) o nej napísal „Už som v nej pripravil všetko - mramorové bábovky, chlieb, nákypy aj francúzsky Quiche - vlastne všetko, čo môžete pripraviť v klasickej rúre.“   A ako funguje?

Rúra Omnia sa skladá z troch častí. Prvou je hliníková forma, ktorá vyzerá ako guľatá koláčová forma s dierou uprostred. Tá sa naplní približne do polovice surovinami alebo vypracovaným cestom. Ďalším dielom je špeciálne formovaný podstavec, ktorý má vo svojom strede tiež dieru. Poslednou časťou je červený poklop, ktorý má malé ventilačné otvory a hlavne dostatočnú výšku na to, aby mohli koláče a chleby dostatočne nakysnúť. Rúra Omnia sa umiestni dierou presne nad plameň alebo doprostred platne.

Dierou stúpa teplo z plameňov cez konštrukciu a vytvára žiaru v rúre.   

Vlastnosti:

- priemer: 250 mm

- vnútorný objem: 2 l

- výška: 70 mm

- celková výška vrátane držadla: 140 mm

- hmotnosť: 0,5 kg

Špecifické referencie

Mohlo by sa vám páčiť

Produkty v rovnakej kategórii: 16